Överskottsvaror från bygghandeln – på ett ställe!

  • Betala med Klarna

  •  Starkt reducerade priser

  • Bekämpa svinn

Fynda verktyg!

Oavsett om du ska såga, kapa, slipa, borra eller skruva – tørn hit! Bara för att det är överskottsvaror gör de inte jobbet sämre. Spara en rejäl hacka på verktyg från bl.a. Makita, Festool, Dewalt.

Spana in alla klipp!
skruvdragare

Köp överskottsvaror från:

beijer logo
ab karl hedin logo
xl bygg logo
mg mestergruppen logo
Culimar logo
Light by Sweden logo
Woody logo
SGD logo

Nya överskottsvaror varje dag!

Vad letar du efter?

Visste du att du kan spara sökningar på Tørn?

Få ett meddelande vid nya träffar! Var först ute och säkra varan till dig själv innan den försvinner från Tørn.

Spara stort på parkettgolv!

Just nu har vi många fina varianter av parkettgolv som blivit över hos byggvaruhusen. Helt oanvända golv som väntar på att få lägga sig under dina fötter. Spara pengar på kända märken som Kährs, Boen, Bjelin och Tarkett!

Fynda parkettgolv här
golv

Ofta ställda frågor om Tørn

Är Tørn en webbutik? Hur är kvaliteten på varorna du hittar här? Finns det några fler fördelar med att handla överskottsvaror än priset? Hitta svar på allt du undrar om Tørn!

Se alla frågor
Vad är Tørn?

Tørn är en webbutik för överskottsvaror från byggvaruhus och leverantörer. Hos oss kan du spara pengar på oanvända varor som av olika skäl inte har blivit sålda i butik. På vår marknadsplats lägger butiker, leverantörer och producenter upp varor dom inte lyckats sälja. Dessa kan du nu köpa till ett väldigt förmånligt pris – bra för både plånbok och miljö!

Varför är varorna på Tørn så billiga?

Ja, det är inte på många ställen du hittar kvalitetsvaror lika billigt som hos Tørn! Anledningen? Allt du hittar här är varor byggvaruhusen inte lyckats få sålt och som de nu säljer billigt för att slippa kasta. Därför kan du köpa helt oanvända byggvaror till en bråkdel av priset!

Vad är överskottsvaror?

Överskottsvaror är varor som av olika orsaker inte blivit sålda i butik. Det rör sig bland annat om restlager, felbeställningar, säsongsvaror och utställningsexemplar. Gemensamt för dom alla är att de är oanvända byggvaror av hög kvalitet som säljs till ett mycket lågt pris!

Hur lång tid tar det att få varorna levererade?

Oj, en enkel fråga med ett komplicerat svar! Det varierar nämligen beroende på vart du bor och vart butiken du har beställt från befinner sig – och inte minst på vad för typ av vara du har beställt. Butiken har 5 arbetsdagar på sig att packa klart för sändning – efter det tillkommer tid för frakt. Ett postpaket från Strängnäs till Stockholm kan ta 2-3 dagar, medans en pall med tunga varor från Umeå till Malmö kan ta längre tid. Beräkna god tid när du beställer – vi kan inte påverka tiden varorna tar på sig att komma fram.

Hur betalar jag?

Hos oss kan du betala med Klarna eller kort. Kortbetaling kan ske med både Visa och MasterCard. Både debit och kreditkort kan användas. Klarna erbjuder flera olika typer av betalning som delbetalning, betala senare samt faktura med 14 dagars betalningsfrist. Vilka val du får beror på beloppet du handlar för. Tänk på att Klarna genomför en kreditkoll. Vi på Tørn ser självklart aldrig resultatet av denna och det er enbart Klarna som vet varför ett köp blir avvisat eller godkänt.

Skruvade deals!

Mycket pengar att spara på överskottsvaror som definitivt inte nått sitt bäst-före-datum. Här hittar du skruvar, spikar, bultar, pluggar, nitar, muttrar med mera.

Se allt inom fästelement
skruv

Bli Tørn-partner?

Idag säljer över nästan 250 byggvaruhus och producenter sina överskottsvaror hos oss, men vi har plats för fler!

Läs mer

Behöver du tillbehör till el-verktyg?

Här hittar du överskottsvaror från bland annat Bosch, DeWalt, Fein och Makita. Mycket pengar att spara på kvalitetsvaror som definitivt inte har nått sitt bäst-före-datum!

Kolla in alla klipp

Redo att rädda överskottsvaror?