Kontakta oss

Hej, undrar du något? Kolla om du hittar svar på din fråga här nedan. Skulle det vara något annat är vi bara ett mejl bort och hör gärna från dig!

Vad händer om jag ångrar mig?

Ångerrätten kan utnyttjas inom två veckor från det att du mottagit/hämtat ut din order. Om ordern ännu inte är skickad försöker vi stoppa den innan den blir ivägskickad. Om den redan är skickad står du som kund själv för returkostnaderna. Fyll i det här formuläret:

Var är min order?

Butikerna skickar varorna så fort som möjligt, fristen är tre dagar för dem att skicka iväg en order. Om det har gått lång tid sedan du la in beställningen och du inte hört något från oss eller fraktfirman så fyller du i formuläret nedan så reder vi ut vad som hänt!

Kan jag reklamera?

Självklart kan du det! Har du mottagit en vara som inte fungerar som den ska? Fyll i formuläret nedan och precisera vilken vara det gäller och vad som är fel på den så löser vi problemet åt dig.

Min vara är skadad!

Usch vad dumt! Transportskador är så tråkigt. Men vi ska göra allt vi kan för att hitta en lösning på din situation. Fyll i formuläret nedan så anmäler vi skadan till fraktfirman åt dig. Obs! Kom ihåg att skadan ska anmälas samma dag som du mottagit ditt gods.

Jag har mottagit fel vara

Av och till går det lite fort, tyvärr. Men det fixar vi! Fyll i formuläret nedan så reder vi ut problemet.

Har du något förslag på vad vi kan göra bättre?

Vi arbetar varje dag för att bli bäst på det vi gör, men vi skulle uppskatta din åsikt om vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Stort tack för din feedback!

Jag hittade inte svar på det jag undrade över

Har du andra frågor än dem som är listade i de övriga kategorierna? Fyll i det här formuläret och förklara vad saken gäller så återkommer vi till dig så fort som möjligt.


Brådskande ärende?

Ring oss på 08 505 581 55

Vår kundsupport har öppet vardagar 9-16

Säker näthandel i en svensk nätbutik!