Om Tørn

Entreprenören Anjali Bhatnagar fick idén till Tørn när hon upptäckte att en stor del av de varor som byggvaruhusen inte lyckas sälja hamnar på tippen. I mars 2020 lanserade hon därför Tørn i Norge, en marknadsplats för överskottsvaror från byggmaterialhandeln. I februari 2022 lanserades Tørn även i Sverige.

Det mesta pekar mot att det hela var ett smart beslut. I dag säljer nästan 200 varuhus, leverantörer, grossister och producenter sitt överblivna byggmaterial på vår digitala marknadsplats. Väldigt fördelaktigt för kunderna som nu kan söka efter överskottsvaror på ett och samma ställe. Perfekt för varuhusen som har en gemensam marknadsplats för överskottsvaror och att de når kunder som de annars aldrig hade nått. Och även goda nyheter för vår jord, då stora mängder byggvaror kommer till användning istället för att kastas helt i onödan.

En vinn-vinn-situation alltså!

Tørn är en gemensam marknadsplats för bygghandeln. Tillsammans kan vi rädda fler byggvaror.

Vad är överskottsvaror?

Överskottsvaror är byggmaterial som av olika orsaker inte blivit sålda, t.ex restlager, felbeställningar, säsongsvaror och utställningsexemplar. Gemensamt för dem alla är att de är helt oanvända byggvaror som legat länge eller blivit över – de så kallade hyllvärmarna i byggvaruhusen. Vi på Tørn vill helt enkelt ge dessa osäljbara byggprodukter en andra chans!

Överskottsvaror är byggmaterial som samlar damm på lagerhyllan eller i byggvaruhusen.

Litet team. Stora ambitioner.

Idag är vi totalt 24 personer. Det låter kanske inte så mycket men det här gänget av ingenjörer, kommunikatörer och engagerade problemlösare har som ambition att bli Skandinaviens största marknadsplats för överskottsvaror. Varför är det så viktigt att bli störst? Jo, för att det krävs volym för att nå köpare till överskottsvaror som ofta bara finns i ett begränsat urval och som emellanåt består av ganska märkliga saker.

Säg hej till oss på Tørn!

VilL du VEtA mer?
Ta kontakt med oss här

Företagsadress:
Törn Sverige AB
Västra Järnvägsgatan
111 64 Stockholm
Org.nr: 559361-9629

OBS! Endast kontor, tar ej emot post eller returer på denna adress.

Säker näthandel i en svensk nätbutik!