Om Tørn

Entreprenören Anjali Bhatnagar fick idén till Tørn när hon upptäckte att en stor del av de varor som byggvaruhusen inte lyckas sälja hamnar på tippen. I mars 2020 lanserade hon därför Tørn i Norge, en marknadsplats för överskottsvaror från byggmaterialhandeln. I februari 2022 lanserades Tørn även i Sverige.

Mycket lutar mot att det hela var ett smart beslut. I dag säljer nästan 200 varuhus, leverantörer, grossister och producenter sina överskottsvaror hos oss. Väldigt fördelaktigt för kunderna som nu kan söka efter alla överskottsvaror på ett enda ställe. Perfekt för varuhusen som nu når kunder de annars inte hade nått. Och goda nyheter för vår jord, då stora mängder byggvaror används istället för att kastas. 

En vinn-vinn-situation alltså!

Överskottsvaror är allt från returer, felbeställningar, säsongsvaror och annat som av olika anledningar inte säljs i butik.

Litet team. Stora ambitioner.

Idag är vi totalt 24 personer. Det låter kanske inte så mycket men det här gänget av teknologer, kommunikatörer och engagerade problemlösare har som ambition att bli Skandinaviens största marknadsplats för överskottsvaror. Varför är det så viktigt att bli störst? Jo, för att det krävs volym för att nå köpare till överskottsvaror som ofta bara finns i ett begränsat urval och som emellanåt består av ganska märkliga saker.

Säg hej till oss på Tørn!

VilL du VEtA mer?
Ta kontakt med oss här

Säker näthandel i en svensk nätbutik!